Kalender

Kalender 2019

Symposium NWO & Wetenschap (oktober)
In opdracht van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) assisteren wij bij de organisatie en presentatie van de bijeenkomst gericht op de Cariben getiteld Expanding scientific research in the Dutch Caribbean. Het doel is om zij die verbonden zijn aan de Caribische onderzoeksinstellingen te informeren over de nieuwe subsidiemogelijkheden. Ook vertellen wetenschappers die zich bezig houden met onderzoek in de Cariben over hun ervaringen en werk.
De eerste bijeenkomst was 21 juni bij NWO in Den Haag.
Bijeenkomsten op Curaçao en Aruba zijn gepland voor eind oktober in samenwerking met de University of Curaçao en de University of Aruba.

Voorlichting & Ontvangst nieuwe lichting studenten
Elk jaar in juli en augustus heten we de nieuwe lichting studenten van de zes eilanden van harte welkom. Bon bini! We zijn op het stadhuis in Amsterdam, op Hogescholen in Rotterdam en Den Haag en waar we maar worden uitgenodigd om over onze activiteiten te vertellen.
Feestelijke ontvangst gemeente Amsterdam; donderdag 22 augustus.

Collegetours 2019:
Drie thematische activiteiten met studenten uit het Caribisch deel van het Koninkrijk verspreid over Nederland. Deze activiteiten zijn er op gericht de actieve participatie en maatschappelijke oriëntatie binnen de Nederlandse samenleving te bevorderen.

  • Bezoek Anne Frank Huis (17 oktober 2019)