Wie zijn wij?

WeConnect is een initiatief van programmamakers Tanja Fraai en Mike Ho-Sam-Sooi.

Tanja (1971) heeft Spaanse Taal-en Letterkunde gestudeerd in Amsterdam. Ze heeft 10 jaar gewerkt op de Caribische redactie van Radio Nederland Wereldomroep. Als presentator (radio en televisie), (internet) redacteur, en editor bouwde zij een stevig netwerk op in de Antilliaanse en Arubaanse gemeenschap zowel in Nederland als op de eilanden. Sinds 2010 heeft ze haar eigen bedrijf in Amsterdam.

Mike Ho-Sam-Sooi
Mike Ho-Sam-Sooi (1954) is opgeleid als acteur en dramadocent. Hij heeft in tientallen producties gespeeld in binnen- en buitenland. Mike heeft een opleiding meercameraregie met succes afgerond. Vanuit zijn bedrijf LUKUfilms produceert hij sinds een aantal jaar mediaproducties. Hij heeft zich het cameravak eigen gemaakt en is volleerd editor.


Tanja Fraai

Tel: + 31 6 16 970 600
Mail: info@stichtingweconnect.nl
www.tanjafraai.nl

Mike Ho-Sam-Sooi
Tel: +31 6 51 372 153
Mail: info@stichtingweconnect.nl
www.lukufilms.nl

Het WeConnect bestuur wordt gevormd door:

Voorzitter Paul Comenencia MA, Staatsraad van het Koninkrijk, voormalig gevolmachtigde minister van de Nederlandse Antillen en oud-consul-generaal der Nederlanden te Rio de Janeiro
Secretaris drs. Ron van der Veer, raadadviseur bij de Raad van State en secretaris van het Comité Koninkrijksrelaties
Penningmeester Peter Rampertaap MSc, enforcement official bij de Autoriteit Consument & Markt.
Algemene bestuursleden zijn Milouska Meulens, presentator, journalist en programmamaker Sulimar Cook MSc, marketing- en communicatiespecialist. Eind 2018 is Erik Timmerman toegetreden tot het bestuur.

Adviseurs: dr. Renk Roborgh, oud directeur-generaal Hoger Onderwijs, Beroepsonderwijs, Wetenschap en Emancipatie, van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
Winny Filippo (voormalig) persoonlijk medewerker van Renk Roborgh en  projectsecretaris Emancipatie Caribisch Nederland van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Neem vast een kijkje op onze levendige Facebookpagina.