Wie zijn wij?

WeConnect is een initiatief van programmamakers Tanja Fraai en Mike Ho-Sam-Sooi.

Tanja (1971) heeft 10 jaar gewerkt op de Caribische redactie van Radio Nederland Wereldomroep. Als presentator (radio en televisie), (internet) redacteur, en editor bouwde zij een stevig netwerk op in de Antilliaanse en Arubaanse gemeenschap zowel in Nederland als op de eilanden. Sinds 2010 heeft ze haar eigen bedrijf in Amsterdam.

Mike Ho-Sam-SooiMike Ho-Sam-Sooi (1954) is opgeleid als acteur en dramadocent. Hij heeft in tientallen producties gespeeld in binnen- en buitenland. Mike heeft een opleiding meercameraregie met succes afgerond. Vanuit zijn bedrijf LUKUfilms produceert hij sinds een aantal jaar mediaproducties. Hij heeft zich het cameravak eigen gemaakt en is volleerd editor.

Tanja Fraai
Tel: + 31 6 16 970 600
Mail: info@stichtingweconnect.nl
www.tanjafraai.nl

Mike Ho-Sam-Sooi
Mail: info@stichtingweconnect.nl
www.lukufilms.nl

Lees hier ons Jaarverslag 2015!